Genel Haberler ve Makaleler

Mobil Uygulama Yaparak Para Kazanmak Mümkün Mü?

Çağımız dünya tarihinin en iyi mobil çağını yaşamaktadır. Mobil hizmetlerin insan hayatını kolaylaştırması üzerine bir çok platform ve iş kaynağı mobil kaynaklı uygulamalara yönelmiştir. Mobil uygulamalardan şu devirde çok fazla para kazanan insan vardır. Bazı mobil uygulamalar insanların yaptığı işlemler üzerinden para kazandırmaktadır.

Sizde böyle bir mobil uygulama yapabiliyorsanız nasıl para kazanacağını bilmiyorsanız bu yazıyı iyice okumanızı tavsiye ederim. Sizde mobil uygulama geliştirerek para kazanabilirsiniz. Teknoloji pazarında bulunan bir sürü mobil cihazlar ve yeni işletim sistemleri mevcuttur. Uygulama geliştirme telefon firma sahipleri tarafından yapılmadığı için bu iş karlı bir Pazar haline gelmiştir ve bu Pazar gün geçtikçe yükseliş halindedir.

Bundan yedi sene önce sadece alan kısıtlıydı. Windows Mobile, BlackBerry gibi basit uygulamalı telefon işletim sistemleri vardı. Şimdiler de ise kullanıcısı gün geçtikçe artan Apple (iOS) ve Samsung vardır. Android işletim sistemi kullananlar gün geçtikçe artmakta ve bu uygulamaları gün geçtikçe daha da fazla kullanmalıdır. Fakat bu uygulamalar gün geçtikçe insanların basit ihtiyaçlarını gidermektedir. Geniş incelemeli ve her türlü ihtiyacı geniş kitleye hitap eden hiçbir uygulama yoktur. Bu uygulamaları geliştirerek ve yaparak çok büyük kârlar elde edebilirsiniz.

Mobil ağlar veya sosyal paylaşım olarak avantajlıdır. İnsanlar artık bütün vakitlerini telefonda geçirmektedir. Telefonda yapacağınız bir uygulama ile reklam alanlarından büyük gelirler elde edebilirsiniz. Gelecek vadeden bir platformdur. Örnek verecek olursak, yaptığınız bir telefon uygulamasına günde 1000 kişi kullansa bile güzel paralar elde edebilirsiniz. Telefon platformlarındaki başarı oranı çok fazladır. Çünkü son zamanlarda çok fazla rekabet yoktur. Uygulama ve pazarlama çok basit olacaktır. Çünkü rekabet olmadığı için tek uygulama siz olacaksınız. Başarının sırrı, henüz yapılmamış olmayan bir uygulama yapmaktır.

Henüz aklınızda bir şey yoksa, fikir alabilmek için, en yeni mobil uygulama girişimleri bağlantısı üzerinden kısa bir inceleme yapın.

Ne kadar başarılı olmak istiyorsanız o kadar iyi bir uygulamaya sahip olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamadan para kazanmak isteyenlere mobil uygulamaları yaparken olmayan bir uygulama yaparlar ise çok büyük başarıya adım atacaktır. Nasıl kazanacağız derseniz nerden nasıl hangi şartlar diye bitirirsek soruyu bir örnek ile sonlandıracağız. Angry Birds oyunu uygulamasının bedelsiz versiyonunda bir çok reklam çubuğu vardır. Bu reklamlar uygulamaların asıl esas gelir kaynaklarıdır. Böyle uygulamalar yaparak reklam alanlarından düzenli ve çok karlı gelirler elde edebilirsiniz.

Konupara Ekibi

Konupara Ekibi, okuyucu ihtiyaçlarını analiz ederek para yönetimi, birikim, krediler, kredi kartları, kredi notu, mevduat hesapları gibi bankacılık ürünleri ve yatırım konularında araştırmalar yapıp kapsamlı yazılar hazırlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir