Ekonomi

En Hızlı Kredi Veren Bankalar ve En Hızlı Kredi Alma Yolu

Hızlı bir şekilde kredi: alabileceğiniz bankalar mevcut. Bunun için web sitemizde yer alan kredi seçeneklerini incelemenizi önemle tavsiye ediyoruz.

Bankalar genellikle yüksek miktarda kredi vereceği zaman müşterisini yakından tanımak ister. Yani kredi ve bankalarla olan geçmişinizi inceler ve buna göre kredi verir ya da vermezler. Bankaların kredi vermeleri konusundaki önemli bir diğer adım ise, sizden kefil istemeleridir. Bankaya götüreceğiniz kefillerinde bankalarla olan geçmişi önem arz etmektedir.

Fakat, düşük bir kredi almayı düşünüyorsanız, bankalarla olan geçmişiniz biraz bile kötü olsa da kredi alma olasılığınız sıfır değildir. 5.000 TL ile 10.000 TL arasında bankaların “İhtiyaç Kredisi” adı altında sundukları kredilere başvuru yapabilirsiniz. Bu kredilere başvuru yapmadan önce küçük bir araştırmayla bankaların en düşük faizli seçeneklerini ya da kişisel durumunuza göre ödeme erteleme seçenekleri gibi avantajlı paketlerini seçmeniz yararınıza olacaktır. Bankalar genellikle verdikleri düşük miktarlı ihtiyaç kredilerinden kefil veya dosya masrafı istemezler. Hatta, bazı bankalar hesap açtığınızda kullanabileceğiniz 5 – 10 bin Türk Lirası civarında nakit avans çekebileceğiniz kredi prosedürü olmayan paketlerde sunmaktadırlar. Şu anda bu konuda aklıma Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)’nın ve Garanti Bankası’nın sağladığı nakit avans paketleri geldi. Bu örneklemeye uygun birçok banka ve bu bankaların acil ihtiyaçlarınıza çözüm olacak hizmetleri mevcut. Bu hizmetleri küçük bir araştırma yaparak öğrenebilmeniz mümkün.

Eğer, bankalardan kredi alamıyorsanız, banka geçmişiniz veya kredi puanınız kötüyse sizler için hazırlamış olduğumuz: kredi notunu yükseltmek adlı yazımızı okuyabilirsiniz. Biraz özetleyecek olursak, kredi notunuzu çeşitli yöntemlerle yükseltebilmeniz ve sonrasında ihtiyacınız olan kredi miktarını bankadan kolayca bir şekilde çekebilmeniz mümkün.

En hızlı kredi veren bankalar aslında sizin kredi notunuza göre hızlıdır. Yani, eğer siz bankaların nazarında güvenli (borcuna sağdık, zamanında ödeme) bir müşteriyseniz bankalar sizi kaybetmek istemeyecek aksine müşterileri olmanız için ellerinden geleni yapacaklardır. Bankalarla geçmişte bir sorun yaşamadıysanız istediğiniz bankaya kredi başvurusunda bulunun ve size saatler içinde nasıl hızlı bir dönüş yaptıklarını gözlemleyin. Ayrıca, şunu söylemekte fayda var: eğer uzun süredir bir bankayla çalışıyorsanız kredi başvurunuzu aynı bankadan yapmanız durumunda daha hızlı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Konupara Ekibi

Konupara Ekibi, okuyucu ihtiyaçlarını analiz ederek para yönetimi, birikim, krediler, kredi kartları, kredi notu, mevduat hesapları gibi bankacılık ürünleri ve yatırım konularında araştırmalar yapıp kapsamlı yazılar hazırlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir