Genel Haberler ve Makaleler

Snapchat ile gönderdiğiniz mesajlar 10 Saniye sonra siliniyor!

İlk defa, iOS ve Android üzerinde aynı anda yayınlanan Snapchat uygulaması diğer mesajlaşma uygulamalarından çok farklı. Kısa sürede gençler arasında popüler olmaya başlayan Snapchat, yakın zamanda Facebook tarafından teklif edilen 3 milyon doları geri çevirmesiyle gündeme oturmuştu.

Kısaca uygulamayı özetleyecek olursak; aplicationi cep telefonunuza indiriyorsunuz, telefon numaranızı onayladıktan sonra otomatik olarak rehberinizdeki kişiler uygulamaya aktarılıyor. Herhangi bir arkadaşınıza fotoğrafınızı çekerek gönderebiliyorsunuz, çektiğiniz fotoğrafların üzerinde komik değişiklikler yapabiliyorsunuz. Karşı tarafa gönderdiğiniz fotoğraflarınızın görüntülenmesi için gönderi yaptığınız kişinin 10 saniye boyunca görüntüleme butonuna basması gerekiyor, bu butondan elini çeken kullanıcı fotoğrafınızı bir daha göremiyor. Ayrıca eğer sizin fotoğrafınızı kopyalarsa ya da cep telefonuna kaydederse size bir bildirim geliyor.

Snapchat kullanımıyla ile ilgili aşağıdaki videoyu izleyerek görsel bilgi edinebilirsiniz.

Business Insider verilerine göre Snapchat‘te paylaşılan fotoğrafların oranı, Facebook’ta paylaşılan fotoğrafların oranını geride bırakmış durumda. Snapchat 2.5 yıl önce kuruldu, şu anda yaklaşık olarak 20 çalışanı bulunuyor. Uygulamayı cep telefonlarınıza snapchat.com adresinden indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu